Rafaël De Swerts

architect

 

 

 

 
 
 

 

ivm kwaliteit lucht:

Storende frequenties veroorzaakt door luchtvervuiling kunnen grotendeels worden geharmoniseerd door een SUNIAM-biosanering.

Mensen die last hebben van astma, huisstofmijt, pollen, allergieën,... hebben veel baat bij het gebruik  van een luchtzuiveraar.
Een zeer interessant toestel is de Nikken Air Wellness Power 5 Pro die niet alleen  de binnenlucht zuivert van stof, haren van huisdieren, pollen, tabaksrook, bepaalde geuren en chemische dampen (die  kunnen ontstaan bij het gebruik van schoonmaakmiddelen voor tapijt en meubelen),  maar  de ruimte ook -indien gewenst- voorziet van negatieve ionen.
Op deze manier creëert men binnenshuis een aangename, heldere  lucht zoals we ze terugvinden  in een bosrijke omgeving, in de bergen of aan zee.
De Nikken Air Wellness Power 5 Pro heeft vele voordelen t.o.v. andere luchtfilters en ionisators:
het apparaat  heeft een 4-fasige geavanceerde filtratie met een antibacteriële voorfilter, een antivirus filter, een aktief-koolfilter en een hepafilter (standaard die wereldwijd in laboratoria en stofvrije ruimten wordt gebruikt). Zo bekomt men een microfiltratie tot nano-schaal.
Het toestel werkt ozonvrij en gebruikt geen storende UV-stralen. Een controlelampje duidt aan wanneer de filters vervangen moeten worden – een belangrijk gegeven: vuile, verstopte filters verergeren  immers dikwijls de situatie.
Meer info vind je op www.nikkenair.eu

ivm kwaliteit water:

Het drink- en sanitair water is in de meeste woningen elektrisch, magnetisch en geopatisch belast. Ook flessenwater dat we in huis halen neemt zeer veel elektromagnetische vervuiling in zich op van de ruimte waar het aanwezig is (en aanwezig geweest is).
Na een SUNIAM-biosanering worden de voedende, opbouwende, harmonische energieën die vanaf dan in de ruimte geactiveerd worden, opgenomen door het aanwezige water in huis.

We bekijken ter plekke of het nuttig is het water te verlevendigen en te filteren, en hoe/waar dit het best kan gebeuren.
Water speelt een heel belangrijke rol in onze gezondheid. Wij bestaan voor 70% uit water. Daarom hebben we er alle belang bij zuiver maar vooral ook levenskrachtig water te gebruiken.
Door de hoge graad van vervuiling heeft het meeste water de eigenschappen verloren die we wel nog aantreffen in bronwater vlak bij de bron. Het meeste water dat we gebruiken (zowel leidingwater, maar ook veel flessenwater) is energetisch belast water dat de lichaamscellen niet voedt, maar in tegendeel zelfs in vele gevallen energie onttrekt aan de cellen en het lichaam.

We kunnen ons bestaand leidingwater of putwater zuiveren én levenskrachtig maken.
Via waterzuivering ontdoen we het water van al de giftige, ongezonde, belastende stoffen.
Wij leveren de zeer goede Aqua-vital filters en de Seagull-filters. Zij geven een betere, maar vooral ook een veel evenwichtigere zuivering van het water in vergelijking met andere bestaande systemen zoals het Brita-systeem, omgekeerde osmose,...

Via waterverlevendiging zuiveren we het water ook van alle onnodige energetische vervuilingen. De kwaliteit van het water wordt immers niet alleen bepaald door het chemische aspect van het water, maar vooral ook door zijn structuur. Watermoleculen zijn met elkaar verbonden door waterstofbruggen. Afhankelijk van die verbindingen ontstaan er structuren. Water uit een natuurlijke bron heeft een hele andere structuur dan (zelfs gezuiverd) water uit de kraan. Via waterverlevendiging geven we het water terug zijn oorspronkelijke krachtige zuivere energie, zoals natuurlijk water bij de bron.
Wij leveren de unieke Grander-waterverlevendigers en adviseren welk type toestel het meest aangewezen is.
Meer info over de boeiende persoon Johann Grander, zijn werk en realisaties: www.grander.com

ivm bouwgrond:

Bij of voor de aankoop van een bouwgrond of een huis is het aan te raden goed de toestand te bekijken van de bodemkwaliteit: eventuele bodemvervuiling, aanwezigheid van wateraders, aardstralen, breuklijnen, storende GSM, UMTS, RADAR-golven, hoogspanningsvelden, elektrische, magnetische, elektromagnetische of fijnstoffelijke storingen,...

In bestaande woningen en bedrijven kunnen storende frequenties hieromtrent via een SUNIAM-biosanering in vele gevallen opgelost worden.

ivm licht: Zonder natuurlijk zonlicht kunnen we onmogelijk verder. De zon doet ons goed voelen, de zon doet ons leven. De zon geeft ons energie. Als we te weinig zonlicht ervaren worden we moe, depressief,..
Vandaar dat we best alle dagen voldoende BUITEN komen. Vele van ons zijn energetisch ondervoed doordat we veel te weinig buiten komen, zeker in de winterperiode. Test zelf maar eens hoeveel minuten per dag je 's winters effectief buiten bent en zonlicht capteert.
Voldoende zonlicht BINNEN is ook een belangrijk gegeven. In kantoren zonder daglicht is er veel meer ziekteverzuim. Licht vanuit het NO, O en ZO geeft de mooiste energetische kwaliteit in een ruimte. Overdadig zonlicht vanuit het Z verstoort de evenwichtige energie.
Als we werken met KUNSTLICHT zijn lampen die voldoende infrarood uitstralen veel meer aangewezen dan infrarood-arme lampen zoals vele halogeenspots, TL- en spaarlampen. Lampen zonder dimmers, zonder transfo's, zonder ballasten zijn te verkiezen boven andere omdat ze minder storende magnetische velden uitstralen.
 
 
Met de Lecher-antenne kan goed onderzocht worden of

bouwmaterialen,
stenen,
houtsoorten
stoffen,
textiel en vloerbedekkingen,
kleuren,…

in harmonie zijn met onze eigen persoonlijke energie.

We kunnen meten of ze een positieve of storende invloed hebben op ons.
We kunnen ook nameten of we allergisch reageren op bepaalde materialen, verven,…